Spredningsguiden: Gør det nemmere at dele og genbruge innovation

CO-PI genudgiver sin spredningsguide fra 2016, der sigter på at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres. Prøv den nu.

Billede: Niels Jakobsen, kreativ partner i CO-PI, og Marie Munch-Andersen, analyseansvarlig i CO-PI, der har stået i spidsen for arbejdet med at opdatere Spredningsguiden.

Når vi genbruger andres løsninger, kan vi spare udviklingsomkostninger, springe blindgyderne over og komme hurtigere frem til effekten.

Og når vi deler egne løsninger med andre, kan vi bruge deres erfaringer med at tilpasse og implementere til at videreudvikle vores egne.

Derfor er det vigtigt, at vi spreder de gode løsninger mellem de offentlige arbejdspladser.

Gavner både offentlige og private

For at hjælpe spredningen på vej udgav udviklede CO-PI i 2016 Spredningsguiden i samspil med videnspersoner og praktikere.

Nu genudgiver CO-PI Spredningsguiden i et nyt design – og i et format, der også kan bruges i forbindelse med offentlig-privat innovation.

"Det gavner både den offentlige og den private sektor, når innovation skabt i offentlig-privat samarbejde bliver spredt. Derfor håber vi, at Spredningsguiden kan gøre det nemmere at dele og genbruge de gode løsninger," siger Niels Jakobsen, kreativ partner i CO-PI.

Let at overskue en kompleks proces

Spredningsguiden indeholder seks faser med tilhørende værktøjer, som hjælper med at strukturere dialogen undervejs.

Spredningsguiden gør det let at overskue en ellers kompleks proces.

Den er relevant for alle, der vil samarbejde om at sprede en innovation fra én kontekst til en anden – uanset hvem samarbejdspartnerne er.

Download eller bestil Spredningsguiden:

Spredningsguiden

Gør det nemt at dele og genbruge innovation.

Læs mere og download

Download værktøjer til Spredningsguiden:

Værktøjer til spredningsguiden

Hent Spredningsguidens værktøjer.

Læs mere og download