Mød CO-PI's fire nye kolleger – fra innovative indkøb til analyse og kommunikation

CO-PI har de seneste måneder budt velkommen til fire nye kolleger. De skal bidrage til CO-PI's skaleringsprocesser, arbejde med innovative offentlige indkøb, kommunikation og analyse.

Billede: Mød CO-PI's nye kolleger. Fra venstre Birgit Schaldemose Norman, Amalie Witthaus, Felix Facius og Iben Ellen Beckmann (foto: Rasmus Lind).

Hos CO-PI har vi de seneste måneder budt velkommen til fire nye kolleger.

De kommer med forskellige baggrunde – og bringer nye kompetencer og erfaringer til vores arbejde med skaleringsprocesser, innovative offentlige indkøb, kommunikation og analyse.

Forene det bedste

Amalie Witthaus, vores nye innovationskonsulent, har en baggrund som Master of Science and Engineering in Design and Innovation fra DTU.

Hun har senest arbejdet som UX-designer og forretningsansvarlig i Erhvervsstyrelsen. Hos CO-PI skal hun arbejde med innovative offentlige indkøb og bidrage til vores skaleringsprocesser inden for velfærdsteknologi.

→ Se CO-PI's skaleringsprocesser

"Jeg har set meget frem til at starte som innovationskonsulent i CO-PI og få lov til at facilitere et innovationsrum, der kan forene det bedste fra den offentlige og private sektor for at udvikle løsninger, der adresserer samfundsudfordringer. At facilitere innovation og skabe bæredygtige løsninger – og styrke samarbejdet mellem sektorerne – er ikke blot en opgave, men en mulighed for at forme fremtiden og gøre en meningsfuld indvirkning på vores samfund," siger Amalie Witthaus.

Vil understøtte innovation

Birgit Schaldemose Norman er vores nye kommunikationskonsulent med mere end 20 års erfaring inden for strategisk kommunikation, journalistik og projektledelse – senest fra Erhvervshus Hovedstaden.

Hun begyndte hos CO-PI den 1. december og skal bidrage til CO-PI's overordnede kommunikationsindsats.

"Jeg er blevet taget rigtig godt imod af meget engagerede og dybt kompetente kolleger, som jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med. En af mine kerneopgaver i CO-PI bliver at fortælle de gode historier om innovation i den offentlige sektor – særligt innovation skabt i samarbejde mellem offentlige og private aktører. Jeg ser frem til at understøtte innovationen gennem gode eksempler på nye ideer, initiativer og løsninger, der gør hverdagen og livet nemmere og bedre for medarbejdere og borgere," siger Birgit Schaldemose Norman.

To nye studentermedhjælpere

Også to nye studentermedhjælpere er den seneste tid begyndt hos CO-PI:

Iben Ellen Beckmann er i gang med sin kandidatgrad i Kommunikation og IT ved Københavns Universitet og er studentermedhjælper i kommunikation.

Felix Facius er i gang med sin kandidatgrad i sociologi på Københavns Universitet og er studentermedhjælper i analyse.

Velkommen ombord til alle vores nye kolleger. Vi er begejstrede for at have jer med på vores hold!

→ Se alle CO-PI's medarbejdere