CO-PI på WHINN 2024: Fra pilotprojekt til innovationsraket – og behovet i fokus

Tilmeld dig CO-PI's to arrangementer på 'WHINN – Week of Health and Innovation' og bliv klogere på fremtidens løsninger, innovative indkøb i skala og velfærdsteknologi.

Billede: "WHINN du med?" spørger Rikke Thorlund Haahr, chefkonsulent i CO-PI. CO-PI inviterer til to arrangementer på årets WHINN.

Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsløsninger – og lære, hvordan innovation og offentlige indkøb kan løfte velfærdsteknologi til næste niveau?

På WHINN 2024 inviterer CO-PI dig til to spændende arrangementer, der sætter fokus på innovation i skala og værdiskabende indkøb af AI og velfærdsteknologi.

Her kan du:

  • få ny viden
  • dele og udveksle erfaringer
  • få nye perspektiver til at skabe fremtidens løsninger.

CO-PI bidrager for tredje år i træk

WHINN – Week of Health and Innovation er en to-dages international vidensfestival i Odense, som foregår den 30. og 31. oktober 2024.

"Der er så mange perspektiver og potentialer i at blive endnu bedre til at udnytte teknologien i sundhedsvæsenet. Men der er ofte langt fra idé til indkøb og implementering," siger Rikke Thorlund Haahr, chefkonsulent i CO-PI.

"Vi skal være bedre til at tænke processen hele vejen. På WHINN fortæller vi om vores aktuelle arbejde og indsatser – og giver gode råd, konkrete eksempler og perspektiver. WHINN du med?"

Læs om CO-PI's to arrangementer:

Spinatbed eller rosenbusk:

– Skala får innovation til at gro, men hvad skal vi plante?

Komplekse udfordringer kræver innovative løsninger. Vores workshop henvender sig til både offentlige og private aktører, som vil så frøene til at arbejde i skala med udvikling af behovsdrevet innovation.

Arbejder du med velfærdsteknologi i en offentlig organisation, som privat leverandør – eller har du en interesse i, hvordan vi kan fremtidssikre sundhedsområdet og plejesektoren?

Så er dette din chance for at så frøene til nye ideer og samarbejder, der kan blomstre på tværs af sektorerne.

Vi dykker ned i betydningen af at arbejde med innovation i skala. Gennem engagerende paneldiskussioner og workshops vil vi sammen udforske, hvordan vi kan dyrke fremtidens sundhedsløsninger. Kom og vær med!

Tidspunkt: Onsdag 30. oktober kl. 9.30-12.00

Fra pilotprojekt til innovationsraket:

– Værdiskabende indkøb af AI og velfærdsteknologi

Med udgangspunkt i udvikling og indkøb af ny velfærdsteknologi og AI afholdes der oplæg og debat som italesætter det innovative indkøb som en fundamental del af et offentligt-privat innovations-samarbejde.

Det offentligt-private innovationsarbejde har ofte svært ved at komme fra test og pilotprojekt til indkøb og implementering. En del af løsningen er at lade indkøb og innovation i højere grad gå hånd i hånd.

På sessionen kan du møde:

  1. CO-PI, som har kigget nærmere på sammenhængen mellem offentlig innovation og indkøb, og udviklet et koncept for innovative offentlige indkøb. Deres indsigter suppleres af et indlæg fra Horten om reglerne på området og et eksempel på et innovativt indkøb ”Intelligent monitorering, som Region H netop har gennemført.
  2. Parterne bag projektet 'AI-rejsen – En guide til offentlig-privat samarbejde om udvikling, implementering og drift af AI-produkter i sundhedsvæsnet', som vil introducere baggrunden projektet og præsentere guiden.

Tidspunkt: Onsdag 30. oktober kl. 13.30-16.00

Tilmeld dig WHINN 2024

Gå ikke glip af muligheden for at være med til at forme fremtidens sundhedsløsninger og optimere indkøb af AI og velfærdsteknologi.

Fakta: Hvad er WHINN?

WHINN er en international 2-dages konference inden for life science og velfærdsteknologi.

WHINN er arrangeret som en videnfestival, hvor du kan deltage på forskellige events, udstillinger, matchmaking og en række netværksaktiviteter, som fx WHINN After Dark.

Siden 2015 er WHINN det årlige samlingssted for alle, der har interesse inden for sundhedsinnovation. WHINN tiltrækker mere end 600 besøgende fra ind- og udland.

Hvad er baggrunden for WHINN?

WHINN er opstået på baggrund af et ønske om at skabe bedre sundhedsinnovation og forbedre fremtidens sundhedsvæsen. Og det skal ske gennem samarbejde på tværs af både den offentlige og private sektor.

Hvorfor deltage på WHINN?

På WHINN får du ny viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning, teknologi og internationale tendenser.

→ Læs mere om WHINN (whinn.dk)

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, viden og inspiration – direkte i din indbakke. CO-PI's nyhedsbrev udkommer 1-2 gange om måneden. 💡