Julie Lund Christensen

Servicedesigner

Julie arbejder blandt andet med: Systeminnovation, forandringsledelse, implementering og visualisering af komplekse sammenhænge

Julie er servicedesigner og projektleder for programudvikling af vores skaleringsprocesser. Hun arbejder med i de to skaleringsprocesser inden for velfærdsteknologi og er involveret i flere tværgående CO-PI indsatser.

Som servicedesigner brænder hun for at levendegøre, hvad der er på spil for folk og klima, og trykteste, om idéerne er egner sig til implementering.

Julie har arbejdet som designer i reklamebranchen, og har, siden hun blev cand.it i Digital Design & Kommunikation fra IT Universitetet i 2017, arbejdet med servicedesign, digitalisering og organisatorisk udvikling. Før hun kom til CO-PI i 2022, har hun bl.a. arbejdet med brugercentrering og udvikling af innovationsstrategi på Københavns Universitet.

Julie er opvokset i København, men har også boet i USA, Skotland og Holland, og er nu bosat i København NV. Hun har danset lindy hop som entusiastisk amatør i over 10 år bruger nu en del af fritiden på at dykke ned i fantasy og sci-fi universer.