ISBN: 978-87-997555-1-6

Ud på kanten, ind til kernen, over til naboen

Offentlig innovation: Ud på kanten, ind til kernen, over til naboen

Som nyt Center for Offentlig Innovation (COI) gik vi i foråret i gang med at høste fra den kollektive viden om offentlig innovation. Det gjorde vi blandt andet gennem en række interviews med innovationsaktive på tværs af den offentlige sektor. De boblede af viden, entusiasme og vilje til at samarbejde. De havde forskellige perspektiver, erfaringer og kæpheste. De gjorde os meget klogere.

Med denne rapport ønsker vi at bringe noget af den viden og de dilemmaer, vi fandt, i spil. Rapporten er kun brudstykker af fortællingerne om den offentlige innovation i Danmark. Der er meget, vi endnu ikke ved, og som måske endnu ikke er erfaret. Vi skal tale mere med dem, vi allerede har talt med, og vi skal tale med dem, vi endnu
ikke har talt med.

Rapporten skal derfor ikke læses som en officiel status på, hvordan det står til med den offentlige innovation, eller som en håndbog i, hvordan vi får en mere innovativ offentlig sektor. Den skal læses som en invitation til videre dialog. Med dette kig til virkeligheden håber vi at give et kick til debatten.

Bestil trykt version

Ønsker du den trykte version, kan du bestille den gratis ved at udfylde formularen herunder: