Ledige stillinger

Se ledige stillinger hos Center for Offentlig-Privat Innovation.

Stilling: Konsulent til Center for Offentlig-Privat Innovation

Vil du være med til at styrke velfærden gennem tidsbesparende teknologi? Så er du måske vores nye kollega i Center for Offentlig-Privat Innovation – CO-PI.

CO-PI skal finde løsninger på de store samfundsproblemer gennem innovationssamarbejde mellem offentlige og private aktører. Vi skal som noget nyt arbejde med innovation i stor skala, hvor vi samler mange offentlige aktører på tværs af landet om et vigtigt velfærdsproblem, som kan løses sammen med private virksomheder.

Det kalder vi skaleringsprocesser, og det har vi brug for en ny kollega til at hjælpe os med. Du kommer til at arbejde sammen med innovative kommunale, regionale og statslige arbejdspladser og private virksomheder i hele landet.

Sammen skal vi bidrage til nye løsninger på udfordringerne på sundheds-/omsorgs-/velfærdsområdet.

Vi forestiller os, at du:

  • Har et par års erfaring. Du kan dog også søge som nyuddannet.
  • Har erfaring med eller interesse i samarbejder mellem det offentlige og den private sektor. Gerne med et innovationsfokus. Du har måske arbejdet som konsulent eller har erfaring fra den offentlige sektor.
  • Kan deltage i udvikling af løsninger på komplekse problemer på tværs og ud af den offentlige sektor.
  • Kan arbejde selvstændigt, udadvendt og i samspil med samarbejdspartnere.
  • Kan udfolde eller hurtigt udvikle gode evner for projektledelse.
  • Kan se dig selv lede arbejdsgrupper og facilitere workshops og andre samarbejdsformer
  • Har en relevant kandidatuddannelse i bagagen
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med velfærds-, sundheds- eller omsorgsområdet eller med teknologiske løsninger, der understøtter velfærd.

Du kan forvente en del rejseaktivitet i arbejdet, da vi som nationalt center har samarbejdspartnere og aktiviteter i hele landet.

Om os

Du får en engagerende arbejdsplads med krævende og berigende arbejdsopgaver (og kolleger) samt en stor og kvalificerende berøringsflade med mange i og omkring både den offentlige og private sektor.

Centeret fremmer en national gearing af den offentlige innovationsindsats, indsamler, skaber og formidler viden om offentlig innovation og offentlig-privat innovation samt hjælper med at kapacitetsopbygge i de offentlige organisationer og i deres samarbejder.

Vi skal videreudvikle og styrke offentlig-privat samarbejde i indkøb og udvikling af en mere udfordringsbaseret tilgang til indkøb og tværoffentlig skalering heraf, så den offentlige efterspørgsel i højere grad bliver en driver for innovation.

Vilkår

Stillingen ønskes besat til tiltrædelse snarest. Du ansættes på individuel kontrakt med løn svarende til dine erfaringer og kvalifikationer. Ansættelsesforholdet følger principperne i den til enhver tid gældende Overenskomst for Akademikere i staten.

Stillingen er i overensstemmelse med centerets nuværende bevilling tidsbegrænset med udløb den 31. december 2024.

Yderligere oplysninger kan opsøges på www.co-pi.dk, og svar på konkrete spørgsmål kan søges hos direktør Pia Gjellerup, telefon 6181 3101 – dagligt i tidsrummet kl. 16-17.

Ansøgning

Din ansøgning og CV sendes i pdf-format til job@co-pi.dk.

Indsend senest den 22.februar 2022.

Første samtalerunde forventes afviklet i uge 10. Ansøgere, der inviteres til samtale, kan forvente at skulle løse en opgave i undervejs i processen. Kun ansøgere, der indkaldes til samtale, vil få mundtlig feedback på processen.

CO-PI behandler ikke uopfordrede ansøgninger, idet dog kandidatstuderende med forslag til forløb som universitetspraktikanter med fokus inden for CO-PI's opgaver kan henvende sig på info@co-pi.dk med henblik på en afprøvning af gensidig interesse.

-->