Invitation: Kom til Innovationscafé om samarbejde og digitalisering på tværs af myndigheder

Hvad er nøglen til gode samarbejder på tværs af myndigheder om at skabe innovative løsninger? Hvordan kan samarbejder om digitalisering skabe stærke resultater? Det søger COI svar på fredag den 15. oktober kl. 09.00-10.30.

Samarbejde og digitalisering på tværs af myndigheder

Samarbejde om innovation og digitalisering på tværs af myndigheder bliver temaet til efterårets anden Innovationscafé.

Har du forsøgt at samarbejde på tværs af myndigheder om at skabe innovative løsninger har du måske oplevet, at samarbejdsvejen ikke altid den nemme at gå ned af. Men den er nødvendig for at skabe sammenhængende (digitale) løsninger til gavn for borgere og virksomheder.

Myndigheder har samtidig et hav af data, som kan anvendes på nye måder, men det er krævende – både for brugere, borgere og myndigheder – og på samarbejdsfronten. 

Med afsæt i to konkrete eksempler sporer vi os ind på, hvad det kræver at arbejde klogt med data i 2021, og hvordan vi kan bane vejen for vellykkede samarbejder på tværs af myndigheder.

Innovationscaféen foregår digitalt den 15. oktober 2021 kl. 9-10.30. Det er gratis at deltage.

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvad skal man være opmærksom på, når man i 2021 arbejder med data og digitale løsninger i staten?
  • Hvordan kan man som stor (statslig) myndighed arbejde agilt med udvikling af digitale løsninger?
  • Hvordan arbejder man med de organisatorisk forskellige mål og mandater vs. det man kan samles om på tværs?
  • Hvordan undgår man, at det bliver til skyttegravskrige om ressourcer og hvem der får "æren" af at de nye løsninger virker?

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Du kan møde

  • Morten Thaarup, afdelingschef for Data og Rådgivning, DMI. Han arbejder til dagligt med at udvikle digitale løsninger, så DMI’s data kan tilgås af relevante brugere. Han har spillet afgørende rolle i at udvikle og implementere ny adgang til frie vejdata, som var en af finalisterne til COI's innovationspris NYT SAMMEN BEDRE-prisen 2021.
  • Anne-Louise Lysholm Hansen, projektleder i Bedre Regulering, Erhvervsstyrelsen. Hun arbejder til dagligt med udvikling og implementering af digitale løsninger, der giver værdi for de danske virksomheder. Herunder VirkAssistenten, som var en af de tre nominerede til COI's innovationspris NYT SAMMEN BEDRE-prisen 2021.

 

Tilmeld dig Innovationscaféen

Tilmeld dig Innovationscaféen samarbejde og digitalisering på tværs af myndigheder


Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper.

Anne-Louise Lysholm Hansen og Morten Thaarup skyder caféen i gang med inspirationsoplæg om samarbejde om innovation og digitalisering på tværs af myndigheder. I mindre grupper er der derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene, evt. erfaring fra egen praksis og opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtige at få svar på. Med inspiration fra gruppesamtalerne får vi igen Anne-Louise og Mortens viden i spil.↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑

Det praktiske

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 15. oktober kl. 9-10.30 på platformen Zoom.

Målgruppe: Alle medarbejdere og ledere i den offentlige sektor, der er interesserede i samarbejde om innovation og digitalisering på tværs af myndigheder. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.

↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑