Invitation: Kom til Innovationscafé om implementering af offentlig innovation

Vær med til at kaste kærlighed efter den ofte oversete disciplin i innovationsarbejdet: implementering af offentlig innovation. Det sker til efterårets første Innovationscafé fredag den 1. oktober kl. 09.00-10.00.

Implementering

Det nye og spændende i at skabe innovative løsninger overskygger til tider det 'kedelige' arbejde, der er forbundet med at implementere dem.

Innovationsarbejdet handler ikke kun om at udvikle og teste – men også om at sikre, at værdien høstes, og at innovationen forankres i en hverdag. Også når nye innovationsprojekter og bestillinger kalder på ens tid.

Til efterårets første Innovationscafé sætter vi derfor fokus på den lidt mindre elskede disciplin i innovationsarbejdet: Implementering.

Innovationscafeen foregår digitalt den 1. oktober 2021 kl. 9-10.
Det er gratis at deltage. 

 

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvordan kan en opskrift på implementering af nye (digitale løsninger) se ud?
  • Hvad er vigtige opmærksomhedspunkter i implementeringsarbejdet?
  • Hvor skal man sætte ind for at undgå (eller reducere risikoen for), at implementering kuldsejler?
  • Hvilke aktører er særligt vigtigt i hvilke "nøglepunkter" i implementeringsarbejdet?

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Du kan møde

  • Susanne Boch Waldorff, lektor ved Institut for Organisation og programleder for Master of Public Governance ved CBS. Hun forsker i, hvordan reformer, policy og styringsteknologier bliver omsat og implementeret i organisatorisk praksis. 
  • Johannes Leidesdorf-Madsen, afdelingsleder og projektejer og Ann-Sophie Bitsch, projektleder, begge hos afdeling for Mobility, Center for Digitalisering, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. De har spillet afgørende rolle i at udvikle og implementere VikarApp som i foråret vandt COI's Publikumspris og for nyligt vandt digitaliseringsprisen i implementeringskategorien ved OffDig 2021.Tilmeld dig Innovationscaféen

Tilmeld dig Innovationscaféen om implementering af offentlig innovation.


Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper.

Susanne Boch Waldorff og Johannes Leidesdorf-Madsen og Ann-Sophie Bitsch skyder cafeen i gang med to inspirationsoplæg om implementering og offentlig innovation. I mindre grupper er der derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene, evt. erfaring fra egen praksis og opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtigt at få svar på. Med inspiration fra gruppesamtalerne får vi igen Susanne, Johannes og Ann-Sophies viden i spil.


↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑

Det praktiske

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 1. oktober kl. 9-10 på platformen Zoom.

Målgruppe: Alle medarbejdere og ledere i den offentlige sektor, der er interesserede i implementering og offentlig innovation. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.

↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑