Invitation: Kom til Innovationscafé om bæredygtighed og offentlig innovation

I løbet af 2021 afholder COI en række virtuelle Innovationscaféer med hver deres tema. Den første afholdes fredag den 21. maj kl. 12.00-13.00.

Bæredygtighed og offentlig innovation bliver temaet til årets første Innovationscafé.

Temaet er udvalgt af jer – og det samme er en del af indholdet.

Innovationscaféen foregår digitalt den 21. maj 2021 kl. 12-13.

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvad er bæredygtighed og offentlig innovation?
  • Hvordan kan bæredygtighed blive en del af kerneopgaven på offentlige arbejdspladser – og ikke noget der ligger ved siden af driften?
  • Hvordan kan man klogt arbejde med standarder og dokumentation af bæredygtighed i det offentlige?

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Du kan møde:

  • Katherine Richardson, professor i biologisk oceanografi og leder af Sustainability Science Centre ved Københavns Universitet. Hun forsker i hvordan menneskelige aktiviteter påvirker Jordens overordnede miljøtilstand og er medlem af Klimarådet.
  • Maria Gaden, faglig leder, Center for Bæredygtige Hospitaler, Region Midtjylland. Hun har de seneste år været en drivkraft i opbygningen af regionens bæredygtighedsfokus internt på hospitalerne bl.a. med fokus på omstilling til cirkulær økonomi.


Tilmeld dig Innovationscaféen

Tilmeld dig Innovationscaféen om bæredygtighed og offentlig innovation.

Tilmeldingen er lukket.


Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper.

Katherine Richardson og Maria Gaden skyder cafeen i gang med to inspirationsoplæg om bæredygtighed og offentlig innovation. I mindre grupper er er derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene, evt. erfaring fra egen praksis og opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtigt at få svar på. Med inspiration fra gruppesamtalerne får vi igen Katherine og Marias viden i spil – og runder af med at se frem mod de næste COI-arrangementer om bæredygtighed.

↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑

Det praktiske:

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 21. maj kl. 12-13 på platformen Zoom.

Målgruppe: Alle medarbejdere og ledere i den offentlige sektor, der er interesserede i bæredygtighed og offentlig innovation. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.

↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑