Hør podcasten: Virk Assistenten – nomineret til NYT SAMMEN BEDRE-prisen 2021

Virk Assistenten fra Erhvervsstyrelsen er den tredje af tre nominerede innovationer til NYT SAMMEN BEDRE-prisen 2021, du kan høre om i COI's nye podcast-serie.

Billede: Virk Assistenten er første forsøg på at skabe et brugervenligt og skræddersyet overblik og sikre digital sammenhæng på tværs i ti centrale situationer. Løsningen er nomineret til NYT SAMMEN BEDRE-prisen 2021.

Hvor besværligt er det egentlig at få en udenlandsk medarbejder til Danmark? Og hvordan kan en ny digital assistent gøre det nemmere?

Der er uoverskueligt meget at holde styr på for små virksomheder, når man skal starte en virksomhed, ansætte første medarbejder eller noget helt tredje. Med Virk Assistenten har Erhvervsstyrelsen givet første forsøg på at skabe et brugervenligt og skræddersyet overblik og sikre digital sammenhæng på tværs i ti centrale situationer.

Nomineret til NYT SAMMEN BEDRE-prisen

Virk Assistenten er nomineret som en ud af tre innovationer til den nationale innovationspris NYT SAMMEN BEDRE-prisen.

"Vi har lavet Virk Assistenten, fordi vi gennem længere tid har været opmærksomme på, at det er et problem for virksomhederne at få lavet deres registreringer rigtigt, når det går på tværs af flere myndigheder," siger Lars Bang Meile, chefkonsulent i Erhvervsstyrelsen.

Hør tredje afsnit af podcast-serien herunder – og find alle afsnit af COI's podcast INNOVATØRER på coi.dk/podcast.

Tilmeld dig Innovationsdagen

I COI's nye podcast-serie kan du den kommende uge møde alle tre nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen, der er Danmarks nationale innovationspris for den offentlige sektor. 

De øvrige to nominerede er Bedre søvn uden medicin (indstillet af Region Midtjylland) og Min Video (indstillet af Aarhus Kommune). Læs om alle tre nominerede her.

Vinderen af NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Publikumsprisen bliver kåret til Innovationsdagen den 5. maj 2021.

Tilmeld dig Innovationsdagen 2021 nu