Invitation: Kom til Innovationscafé om corona og offentlig innovation

I løbet af 2021 afholder COI en række virtuelle Innovationscaféer med hver deres tema. Kom med til næste café fredag den 25. juni kl. 10.00-11.00.

Virtuel Innovationscafe

Vi kan endelig lægge mundbindet på hylden, men coronapandemien har længe påvirket – og vil fortsat påvirke – måden, vi arbejder og tænker offentlig innovation på.

COI sætter derfor fokus på corona og offentlig innovation til den sidste Innovationscafé før sommerpausen. 

Innovationscafeen foregår digitalt den 25. juni 2021 kl. 10-11.
Indholdet og temaet er udvalgt af jer.

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvordan påvirker coronakrisen offentlig innovation? 
  • Hvilken betydning har "mod" i opgaven med at lede organisationer og medarbejdere igennem coronakrisen? 
  • Hvordan kan kriser både fremme og hæmme offentlig innovation? 

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Du kan møde:

  • Leon Lerborg, forsker ved CBS og direktør i Institut for Offentlig Ledelse. Han har gennem tre årtier arbejdet med ledelse og styring af den offentlige sektor – både som forsker, konsulent og offentlig ansat. Han er optaget af at få modet til at vokse på de offentlige arbejdspladser og er bl.a. forfatter af den anerkendte bog "Styringsparadigmer i den offentlige sektor".
  • Lisbeth Nielsen, direktør for Sundhedsdatastyrelsen. Hun har i en årrække beskæftiget sig med digitaliseringen og udviklingen af det danske sundhedsvæsen. Under corona-krisen har hun arbejdet med udbygningen af den sundhedsmæssige digitale infrastruktur på helt særlige vilkår og bl.a. spillet en rolle i etableringen af TestCenter Danmark.Tilmeld dig Innovationscaféen

Tilmeld dig Innovationscaféen om corona og offentlig innovation.


Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper.

Leon Lerborg og Lisbeth Nielsen skyder cafeen i gang med to inspirationsoplæg om corona og offentlig innovation. I mindre grupper er er derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene, evt. erfaring fra egen praksis og opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtigt at få svar på. Med inspiration fra gruppesamtalerne får vi igen Leon og Lisbeths viden i spil. 

↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑

Det praktiske:

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 25. juni kl. 10-11 på platformen Zoom.

Målgruppe: Alle medarbejdere og ledere i den offentlige sektor, der er interesserede i coronas påvirkning på offentlig innovation. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.

↑↑↑ Jeg vil tilmelde mig nu ↑↑↑