5 historier til din sommerferie

Smart mobilitet, radikal innovation, samskabelse: Vi har samlet fem af de juli-artikler, flest af jer har læst de seneste år. Læs eller genlæs dem nu.

Billede: Fem af de mest læste juli-artikler fra 2018, 2019 og 2020 handler om smart mobilitet, radikal innovation, samskabelse, implementering og økonomi.

Sommeren er over os.

Vi har samlet fem af de juli-artikler, flest af jer har læst de seneste år.

Artiklerne handler om smart mobilitet, radikal innovation, samskabelse, økonomi og implementering af offentlig innovation. Og de er lige så relevante i dag, som de var, da de oprindeligt blev bragt.

Har du gode ideer til artikler eller temaer, vi kan tage op? Tøv ikke med at skrive til Paul Sauer på mail: ps@coi.dk.

God læselyst og sommer – vi ses i august!

22 grunde til at kopiere Aarhus

Med projekt Smart mobilitet vil Aarhus Kommune løse fremtidens trængselsproblemer ved at ændre aarhusianernes transportvaner. Nu kan du dykke ned i de 22 projekter, der skaber forandringer.

Læs artiklen

3 erfaringer fra norsk partnerskab for radikal innovation

Fremtidens samfundsudfordringer kommer til at presse kommunesektoren. I Norge har KS etableret 'Partnerskab for radikal innovation', som skal finde løsninger på to store og genkendelige problemstillinger.

Læs artiklen

Det er vigtigt at implementere – her er hvorfor

Det er et kedeligt ord, og alt for få afsætter tid, medarbejdere og andre ressourcer til det. Men fokuserer vi ikke på implementering, går vi glip af den fulde værdi, siger centerleder Pia Gjellerup.

Læs artiklen

Her er 3 ting, du skal vide om økonomi

Økonomi spiller en stor rolle i arbejdet med offentlig innovation. Men hvordan, hvornår og hvor meget – og hvad kan du bruge det til?

Læs artiklen

De tre største faldgruber ved samskabelse

Hvordan kan vi evaluere, om samskabelse fører til de forventede effekter – og samtidig opbygge kapacitet og evner til at samskabe? Det er fokus på et læringsseminar med ph.d.-studerende Nanna Møller Mortensen.

Læs artiklen