Tilmeldingen er åben: Deltag i konkurrencen om de nationale innovationspriser

Nu kan du indstille jeres innovation til Center for Offentlig Innovations to nationale innovationspriser.

NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Publikumsprisen

Billede: Center for Offentlig Innovation uddeler de to nationale innovationspriser: NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Publikumsprisen.

Nu kan du endnu engang indstille din offentlige innovation til en af COI's nationale innovationspriser: NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Publikumsprisen.

Deadline for indstilling af innovationer er tirsdag den 23. februar 2021.

Besøg prisernes hjemmeside og indstil din innovation

Fejre og synliggøre det gode arbejde

COI uddeler nationale innovationspriser for at fejre og synliggøre alt det gode arbejde, der sker på tværs af hele den offentlige sektor – til glæde og gavn for offentlige organisationer, borgere og for samfundet.

"Da vi første gang i 2019 uddelte nationale innovationspriser, blev vi overvældede over antallet af nye, gode løsninger, vi fik ind. Vi glæder os til at se, hvad innovationsfeltet denne gang byder på. Vores forventninger er i top: Kan vi spotte nye tendenser i innovationsarbejdet, er kvaliteten fortsat så høj, er der stærke eksempler på gode dokumentationer og evalueringer af innovationsarbejdet. Og sæt kryds i kalenderen den 5. maj, når vi afholder Innovationsdagen, fejrer alt det gode innovationsarbejde – og finder vinderne," siger Lene Krogh Jeppesen, projektleder og chefkonsulent i COI.