Arbejder du med innovative indkøb i den offentlige sektor?

Så skriv din arbejdsplads på indkøbslisten – og gør det lettere at finde hinanden og skabe samarbejde.

Er du ansat hos en offentligt finansieret aktør, der arbejder med at fremme eller gennemføre innovative indkøb? Så vil COI gerne høre fra dig.

Vi er rigtigt mange, men kender vi hinanden? COI arbejder helt lavpraktisk på en liste, der gør det lettere at finde og huske hinanden. Mangler du – eller nogen du kender på listen? Så skriv til coi@coi.dk med link til jeres hjemmeside og 1 linje om jeres arbejde med innovative indkøb. Du kan også lægge en kommentar nederst på siden.

Du må meget gerne lade 'snebolden rulle' og sende opfordringen videre i dit netværk.

Se indkøbslisten (PDF)

Hvad er meningen?

COVID19-pandemi, klimakrise og en aldrende befolkning: Listen over samfundsudfordringer, der kalder på innovativt offentlig privat samarbejde, er lang. Det er listen over aktører, der godt og længe har arbejdet med innovative offentlige indkøb heldigvis også.

Lige nu sker der en strategisk oprustning mange steder. Det er blandt andet men ikke kun ansporet af Folketingets beslutning om at reducere CO2-udslippet med 70 procent. Nye strategier for offentlige indkøb fra regeringen, regionerne og kommunerne skubber også på.

Understøtter innovationsfokus

COI har derfor taget initiativ til en tværoffentlig indkøbsliste for at understøtte innovationsfokus i den offentlige sektors samarbejde med den private sektor.

Indkøbslisten rummer helt, delvist eller indirekte offentligt finansierede aktører, partnerskaber og klynger, der arbejder konkret med at udvikle innovative offentlige-private samarbejder og med at understøtte eller gennemføre innovative offentlige indkøb.

Listen er en simpel linksamling, der gør det lettere at finde hinanden og skabe samarbejde og synergi. Vi håber meget, du vil hjælpe os med at udbygge den – til glæde og værdi for alle.

Kommentarer

Steffan Stuhr Petersen (Medicoteknik)

27. januar 2021 - 09:27

Web: http://www.medicoteknik-rsd.dk

Planlægger og gennemfører innovationsfremmende offentlige medicoindkøb til samtlige sygehuse i Region Syddanmark

Paul Sauer (COI)

29. januar 2021 - 13:25

Hej Steffan, tak for dit input! :-)

Skriv din egen kommentar