Hør podcasten: Hvad skal vi lære af corona?

Coronakrisen har vendt op og ned på dagligdag, arbejdsliv og opgaveløsning. Men hvad skal vi lære og tage med af alt det nødvendige nye, der pludselig er sket i den offentlige sektor?

Coronavirus

Billede: Hør COI's podcast 'Innovatører' om læring af coronakrisen herunder (foto: danielfoster437/CC).

Hvad skal vi lære og tage med af alt det nødvendige nye, der pludselig er sket i den offentlige sektor? Og hvad skal vi ikke blive ved med at gøre, når krisen er forbi?

Det er vigtige spørgsmål i en tid, hvor coronakrisen har vendt op og ned på arbejdsliv og opgaveløsning mange steder i den offentlige sektor. Og hvor innovation derfor mere end nogensinde har været en nødvendighed.

Fokus på politikerne

Coronakrisens betydning er derfor fokus i denne episode af INNOVATØRER – COI's podcast om de innovatører, som hver dag skaber nye og bedre løsninger i den offentlige sektor. 

Hør chefkonsulent i COI Lene Krogh Jeppesen fortælle om de indsigter, der er kommet af en erfaringsopsamling, der har stået på siden maj. Og om de perspektiver, coronakrisen har for offentlig innovation.

Hør hele episoden herunder – og find alle episoder af COI's podcast INNOVATØRER på coi.dk/podcast.

Har du ikke tid til at høre episoden nu? Abonner på COI's podcast på iTunes lige her.

<!-- <?UMBRACO_MACRO macroAlias="iFrame" location="https://widget.spreaker.com/player?episode_id=41569350&theme=light&playlist=false&playlist-continuous=false&autoplay=false&live-autoplay=false&chapters-image=true&episode_image_position=right&hide-logo=false&hide-likes=false&hide-comments=false&hide-sharing=false&hide-download=true" width="" height="200" title="" type="text/html" frameborder="0"> Sorry, your browser does not support IFRAMES