Hør podcasten: Politikernes rolle i offentlig innovation

Vi har – måske mere end nogensinde – brug for politikere, der sætter retning og insisterer på at søge efter nye løsninger på de komplekse udfordringer, vi står overfor. Men hvordan styrker vi deres rolle i offentlig innovation?

Podcast grafik fra COI

Billede: Hør COI's podcast 'Innovatører' herunder.

Hvordan styrker vi politikernes rolle i offentlig innovation? Og hvordan gør vi det i samspil med et stærkt og dygtigt embedsværk, der hurtigt kan levere viden, men også helt konkrete bud på strategier, indsatser og handlinger?

Det er et vigtigt spørgsmål i en tid, hvor vi – måske mere end nogensinde – har brug for politikere, der sætter retning og insisterer på at søge efter nye løsninger på de komplekse udfordringer, vi står overfor.

Fokus på politikerne

Politikernes rolle i offentlig innovation er derfor fokus i denne episode af INNOVATØRER – COI's podcast om de innovatører, som hver dag skaber nye og bedre løsninger i den offentlige sektor. 

Hør innovationskonsulent i COI Lotte Rømer Grove fortælle om de indsigter, der er kommet ud af en lang række interviews med politikere om deres rolle i offentlig innovation. Og om helt nye tal på området, som COI har indhentet.

Hør hele episoden herunder – og find alle episoder af COI's podcast INNOVATØRER på coi.dk/podcast.

Har du ikke tid til at høre episoden nu? Abonner på COI's podcast på iTunes lige her.