Hør podcasten: Evaluering for begyndere

Hvad vil det sige at evaluere offentlig innovation? Hvordan gør man – og hvorfor er det vigtigt? Det får du svar på i første episode i en ny podcast-serie.

Lene Krogh Jeppesen med Grønspættebogen

Billede: Chefkonsulent Lene Krogh Jeppesen med CO-PI's Grønspættebog – evalueringskittet til dig, der skal evaluere innovative tiltag.

I serien 'offentlig innovation for begyndere' tager vi dig i hånden og introducerer dig for nogle af de mange vigtige begreber og discipliner inden for offentlig innovation.

Hver gang besvarer vi tre hovedspørgsmål: Hvad er det? Hvorfor er det vigtigt? Og hvordan gør man?

Evaluering af offentlig innovation

I denne første episode taler vi om evaluering af offentlig innovation. Og vi har CO-PI's egen evalueringsspecialist Lene Krogh Jeppesen med.

Hør hele episoden herunder – og find alle episoder af CO-PI's podcast INNOVATØRER på co-pi.dk/podcast.

→ Abonner på CO-PI's podcast og få notifikationer i din podcast-app

<!-- <?UMBRACO_MACRO macroAlias="iFrame" location="https://widget.spreaker.com/player?episode_id=42357298&theme=light&playlist=false&playlist-continuous=false&autoplay=false&live-autoplay=false&chapters-image=true&episode_image_position=right&hide-logo=false&hide-likes=false&hide-comments=false&hide-sharing=false&hide-download=true" width="" height="200px" frameborder="0"> Sorry, your browser does not support IFRAMES

Download Grønspættebogen: