Se alle de indstillede innovationer og bliv inspireret: Læs, stjæl, fortæl

Nu kan du selv bladre rundt i en casesamling med indstillingerne til NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Hverdagsinnovationsprisen 2019 – og stjæle de gode idéer.

Læs, stjæl, fortæl, illustration

Billede: Casesamlingen med alle indstillinger blev udgivet i forbindelse med Innovationsdagen 2019 i FÆNGSLET i Horsens.

Læs, stjæl, fortæl.

Det er titlen på en ny casesamling med alle indstillinger til NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Hverdagsinnovationsprisen.

Kataloget blev udgivet i forbindelse med Innovationsdagen den 5. september 2019.

Kan selv bladre rundt

NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Hverdagsinnovationsprisen er de første nationale innovationspriser for den offentlige sektor. De uddeles af Center for Offentlig Innovation (COI) og COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling.

I alt 52 innovationer var indstillet til en af de to priser. Nu kan du selv bladre rundt i casesamlingen og blive inspireret, få nye idéer – og stjæle det, du kan bruge.

Måske der er lige præcis den innovative løsning på et problem, I også bøvler med at finde en god løsning på. Måske har nogen arbejdet på en måde, I synes lyder inspirerende, og som kunne være en arbejdsform, der også kunne virke hos jer. 

Så er det bare om at tage kontakt og se, hvordan I kan kopiere eller tilpasse det, andre allerede har udviklet.

Glæde og inspiration

De 52 beskrivelser er lavet med afsæt i indstillernes 'egne ord' fra interview og indsendt materiale. Vi håber, du finder glæde og inspiration i kataloget. 

Download det her og lad dig inspirere af de mange gode eksempler.