Hør podcast fra Innovationsdagen: Prisuddelingsfest i Horsens

Den 5. september blev vinderen af NYT SAMMEN BEDRE-prisen kåret ved Innovationsdagen i Horsens. Hør en podcast fra dagen og mød vinderne her.

Innovatører, podcast om offentlig innovation

Foto: Innovationsdagen blev afholdt i FÆNGSLET i Horsens, og her handlede det om at fejre og sprede det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor.

"Dem, der vinder NYT SAMMEN BEDRE-prisen – det er Tilbage Til Skole."

Sådan lød det fra Stephanie Lose, formand for Danske Regioner, da hun stod på scenen ved Innovationsdagen i FÆNGLSET i Horsens.

Her kårede hun vinderen af NYT SAMMEN BEDRE-prisen – Danmarks første nationale innovationspris for den offentlige sektor, som uddeles af COI og COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling.

Læs også: Vinder af NYT SAMMEN BEDRE-prisen er Region Syddanmark i samarbejde med Odense Kommune

Fejre og sprede det gode arbejde

Innovationsdagen 2019 løb af stablen torsdag den 5. september, og mere end 100 deltagere var mødt frem for at fejre og sprede det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor.

Ud over uddeling af NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Hverdagsinnovationsprisen bød dagen blandt andet på faglige oplæg med Christian Bason, adm. direktør i Dansk Design Center, og Kjell Arne Røvik, professor ved Universitet i Tromsø og en af Europas førende forskere i spredning af viden, ledelse og innovation.

Læs også: Virtual Reality mod social angst er vinder af Hverdagsinnovationsprisen

Der var også temasessioner, løsningsgalleri og debatter – og rig mulighed for at udforske offentlig innovation på nærmeste hold

Lyt og kom med til Innovationsdagen

Innovationsdagen markerer afslutningen på COI's podcast-serie 'Hvem ta'r prisen?', hvor du fortsat har mulighed for at møde alle fire nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen.

I denne sidste episode i serien kan du tage med til prisuddelingen ved Innovationsdagen i Horsens, høre juryen begrunde, hvorfor Tilbage Til Skole skulle have prisen, og møde vinderne.

"Det lyder ret simpelt at få børn og unge tilbage i skole, men det involverer rigtig mange faggrupper, forskellige sektorer og kræver en systematisk indsats. Det har menneskene bag Tilbage Til Skole fundet nogle gode bud på – som rent faktisk virker," siger Stephanie Lose, formand for Danske Regioner, blandt andet i episoden.

Hør hele episoden herunder og kom med til Innovationsdagen 2019. De andre episoder i serien kan du finde på coi.dk/podcast.