Invitation: Kom til reception for innovationshåndbogen "NYT SAMMEN BEDRE"

Kom og fejr samarbejde om offentlig innovation ved en gratis reception for den nye håndbog "NYT SAMMEN BEDRE". Mød også nogle af bogens helte. Tilmeld dig nu – COI og Dansk Psykologisk Forlag glæder sig til at se dig!

NYT SAMMEN BEDRE er COI's nye håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor.

Bogen er baseret på nye tal fra Innovationsbarometeret og viser, at samarbejde øger chancerne for at skabe værdi af innovative tiltag i den offentlige sektor.

Håndbogen er fyldt med ny viden, gode råd, brugbare værktøjer – og en masse eksempler fra hele landet på samarbejder, der fører til nye og bedre løsninger. Tæt ved 100 praktikere og eksperter i og omkring den offentlige sektor har bidraget.

Nogle af dem kan du møde, når vi inviterer til:

Reception onsdag den 10. oktober kl. 15-17. 


Arrangementet løber af stablen hos Realdania på Jarmers Plads i København, der vil være værter. Dagen byder på et glas bobler, hyggelig caféstemning og diskussioner på baggrund af oplæg fra bidragsydere til bogen.

Mød heltene fra bogen

Bl.a. Realdania, der i bogen giver gode råd til, hvordan man samarbejder med fonde om innovation. Og Ballerup og Egedal kommuner, der er to af ni kommuner i det tværsektorielle samarbejde 'Vi Samler Kræfterne'. Samarbejdet handler om at tilbyde kræftramte borgere støtte, træning og socialt samvær. Eksemplet er nævnt i bogen.

Bogen har gode råd og eksempler fra kommunale, regionale og statslige arbejdspladser af alle slags over hele landet – fra Brønderslev, Randers, Sønderborg, Odense, Holbæk og mange flere.

Vær med til at fejre samarbejdet og mød nogle af heltene i den nye håndbog:


Tid og sted

Onsdag den 10. oktober kl. 15.00 - 17.00

Realdania
Jarmers Pl. 2
1551 København K

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet, fordi pladsen er begrænset. Tilmelding senest mandag den 8. oktober til info@dpf.dk (Dansk Psykologisk Forlag). Skriv gerne, hvor mange I kommer.

 

Program

Kl. 15.00: Ankomst og velkomst v/ centerleder i COI Pia Gjellerup.

Kl. 15.10: Innovation i samarbejde med fonde v/ adm. direktør i Realdania Jesper Nygård. 

Kl. 15.25: Introduktion til bogens temaer v/ analysechef i COI Ole Bech Lykkebo.

Kl. 15.40-ca. 16.25: Mød nogle af bogens helte, når personer, der har bidraget med cases til bogen, fortæller om deres konkrete samarbejde:

- Sophie Hillbrandt Jansen, projektleder i rehabilitering i Ballerup Kommune, og Britt Rosendahl, leder af Hjemmepleje, Sundhed & træning i Egedal Kommune.
- Rune Holdt, chef for innovation og teknologi, Nyt Hospital Nordsjælland.
- Anne Bergvith Sørensen, chefkonsulent, Hjem til Alle alliancen.

Kl. 16.30: Vi drikker et glas sammen.

 

Læs mere eller forudbestil bogen på Dansk Psykologisk Forlags hjemmeside.

Vi håber at se dig!