Mød COI’s tre nye kolleger

I september og oktober har COI fået tre nye kolleger. De kommer fra Holbæk Kommune og Københavns Kommune og Rigshospitalet.

Lotte, Niels og Maja

Fra venstre ses Lotte, Niels og Maja.

To konsulenter og en student er den seneste tid begyndt i Center for Offentlig Innovation.

I september begyndte Maja Nørgaard Glad som student. Maja læser en kandidat i International business communication ved Copenhagen Business School. Hun har tidligere arbejdet med kommunikation i Rigshospitalets kommunikationsenhed. I COI skal Maja arbejde med kommunikation, udsende nyhedsbreve og hjælpe med at få centerets nye hjemmeside på plads og videreudviklet.

Læs: Syv bud på offentlig innovationsledelse: Sådan fornyer vi den offentlige sektor

To nye konsulenter fra Holbæk og Københavns Kommune

Den 2. oktober bød COI velkommen til to nye konsulenter i COI.

Lotte Rømer Grove kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Holbæk Kommune, hvor hun blandt andet har arbejdet med offentlig innovation, samskabelse og borgerinddragende politikudvalg. Hun var også koordinator for frikommunenetværket, som handler om øget borgerinddragelse og samskabelse.  Derudover har hun også arbejdet i Socialministeriet, i et privat konsulenthus og som selvstændig konsulent.  Lotte er cand.scient.adm fra Roskilde Universitet i 2003. I COI skal Lotte blandt andet arbejde med evaluering, kvalificering og spredning af offentlig innovation:

"Jeg er meget optaget af, hvordan man kan forbedre de strukturelle vilkår for offentlig innovation. Jeg ved, at både politikere, medarbejdere og frivillige aktører i forvejen er engageret i arbejdet med innovation, men vi skal videre. Derfor glæder jeg mig til at arbejde i COI og sætte innovation endnu højere på dagsordenen," siger Lotte Rømer Grove.

Læs: Nyt innovationsbarometer på vej: Tager temperaturen på offentlig innovation

COI har også budt velkommen til Niels Jakobsen. Han kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Københavns Kommune, hvor han har arbejdet med at skabe innovation og sammenhæng på tværs af beskæftigelses- og socialforvaltningerne. Niels er cand. mag i samfundsfag og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. I COI skal Niels blandt andet arbejde med spredning af innovation:

"Vi kommer ikke uden om, at der er behov for nye og smartere måder at gøre tingene på. Jeg glæder mig til at arbejde med at sætte mine konkrete erfaringer fra Københavns Kommune ind i en national kontekst, som går på tværs af den offentlige sektor. Og så håber jeg, at vi kan smøre endnu mere olie på den motor, som får flere til at arbejde innovativt."