44 procent af de offentlige innovationer bliver evalueret. Det viser COI’s Innovationsbarometer. Nu skal resten med!

Vil du være med til at gøre det nemmere at evaluere innovative tiltag? Og har du lyst til at samarbejde og dele viden med andre fra den offentlige sektor om at udvikle modeller, metoder, designs og værktøjer til at evaluere innovative tiltag?

Flere skal evaluere innovation i det offentlige.

COI inviterer offentligt ansatte til at være med i et arbejdende fællesskab, som har til formål at gøre det lettere at evaluere innovative tiltag. Vi kommer til at dele viden om eksisterende tilgange til at evaluere innovation og at udvikle et bud på modeller, værktøjer og de byggesten, som skal til, når vi skal evaluere innovation.

Hvad får du ud af at deltage?

Som deltager får du udvidet dit netværk og adgang til nyeste viden og sparring om evaluering af innovation. Slutproduktet kan bruges frit og testes videre derhjemme. Du får altså mulighed for at præge feltet, som er under udvikling lige nu og her.

Det arbejdende fællesskab vil trække på og samarbejde med såvel teoretikere som praktikere fra både innovations- og evalueringsfelterne. Vores advisory board består af KORA, Københavns Kommune, Region Midtjylland og Gentofte Kommune.

Det arbejdende fællesskab er relevant for dig,

  • som arbejder med innovation og/eller evaluering i den offentlige sektor. F.eks. projektledere, udviklingskonsulenter, innovationskonsulenter, fagpersoner, udviklingschefer, teamledere, evaluerings- og dokumentationskonsulenter og andre.
  • som har interesse og praksiserfaring på feltet og ikke mindst har lyst til at bidrage til det arbejdende fællesskab.
  • som er villig til at forberede dig og følge op på workshops.

Da der er et begrænset antal pladser, kan vi være nødt til at prioritere i deltagerfeltet i forhold til erfaringer og kompetencer, så send os en mail (abl@coi.dk), hvor du kort beskriver din interesse for og erfaring med evaluering og innovation. Tilmelding senest fredag den 8. april  abl@coi.dk. Du vil modtage afklaring om optagelse i det arbejdende fællesskab i starten af april.

Lene Krogh Jeppesen og Anne Bregenov Larsen, begge ansat i COI, er tovholdere for fællesskabet og er de gennemgående facilitatorer.

Praktiske oplysninger

Det arbejdende fællesskab vil mødes tre gange hen over forår og forsommer 2016.

Dato og tidspunkt:

  • 21. april kl. 13-17
  • 29. april kl. 10-13
  • 26. maj kl. 11-14


Sted: Københavnsområdet – nærmere oplysninger følger

Program: Følger

Pris

Det er gratis at deltage i netværket, mens du selv står for transportudgifter.