Status på Innovationspraktikken 2016

Det vælter fortsat ind med tilmeldinger fra kommunale, regionale og statslige arbejdspladser. Tre kommende praktikværter fortæller her, hvilke forventninger de har til uge 37.

Innovationspraktik

Tilmeld dig som vært eller praktikant til dette års Innovationspraktik.

Ligesom arbejdspladserne er forskellige, så er forventningerne og forhåbningerne til Innovationspraktikken det også. Her kan du læse, hvad tre kommende værter ser frem til ved praktikbesøgene i uge 37.

Ledelsessekretariatet, Københavns Vestegnens Politi

"I Ledelsessekretariatet arbejder vi på tværs af politi, organisation og anklagemyndighed og forsøger at finde den gode balance mellem skridsikker, nytænkende og virkningsfuld opgavevaretagelse. Vi håber, at vi ved at åbne døren for en eller flere 'nye' kollegaer i uge 37 kan lære en masse af hinanden." - Lucia L. Velasco, udviklingskonsulent.

Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet i Holstebro og Herning

"Vi arbejder blandt andet med at skabe en innovativ kultur for vores personale, og med forskellige organisatoriske og produktmæssige udviklingsopgaver. Vi glæder os meget til at vise vores arbejdsplads frem, og indgå i gensidig sparring med en innovationspraktikant." – Christian Bjerrum, innovationsmanager.

Borgercenter Børn og Unge , Københavns Kommune

"Det er altid enormt spændende at få nye relationer og udveksle erfaringer også med folk med en helt anden faglighed. Derfor har vi valgt at invitere en praktikant ind i vores hverdag, hvor vi behandler indkomne underretninger, varetager sagsbehandling omkring børn og unge, samt iværksætter indsatser lige fra gadeplan, familiebehandling til anbringelser, hvor tværfagligt samarbejde er højt prioriteret." – Henriette Ringsing, familiebehandler/netværkskonsulent.

Har du endnu ikke tilmeldt din arbejdsplads som vært eller dig selv som praktikant, så kan du nå det endnu. Der er deadline for tilmeldinger på tirsdag d. 31. maj.

Der er mange gode grunde til at tilmelde sig. Du kan finde dem alle på coi.dk/ipraktik, og du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til Alexander, hvis du har spørgsmål: all@coi.dk / 61 81 31 07