Når værdien er i kroner – 10 innovationer med økonomisk gevinst

Ny udgivelse skal inspirere til økonomisk gevinst med kvaliteten i behold.

Kemopumpe

Kemopumpen er et af eksemplerne på innovation, der har skabt en økonomisk gevinst.

10 eksempler til inspiration

På COI’s rejse rundt i det offentlige innovationslandskab oplever vi stor efterspørgsel efter 'de andres' løsninger: Mange leder efter columbusægget, hvor en effektivisering kan gennemføres med kvaliteten i behold. Hvor er de nye services, produkter og organisationsformer med økonomisk gevinst, som vi kan overtage?

Vi har samlet ti eksempler til inspiration. Der er eksempler fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser. Innovationerne er ret forskellige, men har samtidig en del til fælles. De er taget i brug og har vist deres værd. De har givet en økonomisk gevinst. De har potentiale til at blive brugt af mange andre arbejdspladser. Og de har en afsender, der gerne må kontaktes.

Udgivelsen kan downloades som pdf-dokument i boksen til højre. Skulle man have lyst til at printe, kan man i sine printerinstillinger med fordel trykke på knappen 'print som hæfte'.

COI vil meget gerne høre fra dig, hvis din arbejdsplads ligger inde med løsninger, der passer på ovenstående beskrivelse - konkrete, dokumenterede resultater med økonomisk gevinst/besparelse.