Spredningsguiden – coming soon to an offentlig arbejdsplads near you

Tidligere på året lancerede COI Spredningsguiden - en trin-for-trin-guide til spredning af offentlig innovation. COI har siden været på turné med guiden.

spredningsguide

Fra Silkeborgs smukke søer, over spillestedet Vegas klistrede scene, til græssende får i Aalborg Øst. COI har i de sidste par måneder været på turné med Spredningsguiden, som blev lanceret i slutningen af februar. En lang række medarbejdere og ledere på bl.a. socialområdet, undervisningsområdet og sundhedsområdet har fordybet sig i guiden og brugt den til at dele og genbruge gode løsninger.

Guiden lever (også) et hemmeligt liv

Men det er ikke kun de arbejdspladser, som COI har været på, der bruger Spredningsguiden. Der er også arbejdspladser, der har kastet sig ud i arbejdet på egen hånd. Vi kan se af trafikken på hjemmesiden, at der gemmer sig ivrige brugere af Spredningsguiden i bl.a. Aarhus og Vejle, hvor vi endnu ikke har introduceret til guiden samt - ikke at forglemme - i Oslo.

Top 7 over byer, hvor Spredningsguiden bruges

 1. København
 2. Aarhus
 3. Aalborg
 4. Oslo
 5. Roskilde
 6. Odense
 7. Vejle

Kvinderne har kastet deres kærlighed på guiden

Mere kuriøst kan vi afsløre, at Spredningsguiden er mest populær:

 • Blandt kvinder
 • Blandt 45-54 årige
 • Om mandagen
 • Kl. 10

Guidens første fase, Tjek-fasen, bruges mest og de mest anvendte værktøjer er Beskriv innovationen og Fortæl den gode historie. Det tyder på, at der sidder en masse derude, som er ved at gøre sig klar til at dele deres gode løsninger med andre. Ring eller skriv, hvis vi skal hjælpe jer på vej.

Bliv selv introduceret til guiden

Hvis I endnu ikke kender Spredningsguiden, kan I finde den her ude i højre side.

Kontakt Majken på mmp@coi.dk eller tlf. 61 81 31 03, hvis jeres arbejdsplads vil gøre brug af COI’s tilbud om at introducere jer til Spredningsguiden på en 3-4 timers workshop.