Offentlig-private innovationspartnerskaber – virker det?

(Fuldt booket) OPI har snart været på dagsordenen i et årti. Men hvad er status og erfaringerne fra praksis? Hvilke drivkræfter og barrierer er der for samarbejderne, og er de overhovedet innovative? COI og KORA inviterer til innovationscafé i København.

innovationscafe

Bliv klogere på Offentlig-private innovationspartnerskaber til COI's innovationscafé.

Få svarene fra den nyeste forskning og den nye offentlige innovationsstatistik, når KORA og Center for Offentlig Innovation (COI) inviterer til innovationscafe. Del dine erfaringer med andre og mød bl.a. deltagere fra Fredericia Kommunes innovationssamarbejde med virksomheden Sekoia om udvikling af en kommunikationsplatform til ældreplejen. Et OPI der giver mere tid til pleje af de ældre.

Tidspunkt: Onsdag d. 4. november kl. 15.00-17.00

Sted: KORAs lokaler i Købmagergade 22, 1150 København K

Dagen vil byde på hyggelig caféstemning og diskussioner på baggrund af oplæg fra:

Ole Bech Lykkebo, chefkonsulent, COI: Hvilken rolle spiller private virksomheder i den offentlige innovation – og hvad kommer der ud af samarbejdet? Resultater fra Innovationsbarometeret – verdens første statistik om offentlig innovation.

Lena Brogaard, KORA og Roskilde Universitet, ph.d.-studerende, cand.scient.pol.: Skabes der innovation i OPI? Hvilke resultater opnår de offentlige og private parter – og hvad bidrager til opnåelsen af innovation i OPI? Resultaterne fra den nyeste forskning baseret på den første nationale survey blandt 260 OPI-samarbejder på velfærdsområdet.

Morten Hoff, chef for Center for Velfærdsteknologi, Odense Kommune & Troels Nilsson, partner & Co-Founder af Sekoia ApS: Praktiske erfaringer med OPI – samarbejdet mellem Fredericia Kommune og Sekoia.

Innovationscaféen modereres af Majken Præstbro, chefkonsulent hos COI og Vibeke Normann Andersen, analyse- og forskningschef hos KORA.

Praktisk

Arrangementet er fuldt booket.

Der vil blive serveret en forfriskning i pausen.

Læs mere om OPI

Oversigt over offentlige-private innovationspartnerskaber (2014). Skrevet af bl.a. Lena Brogaard.

Offentlige-private innovationspartnerskaber (OPI) (2014). Skrevet af bl.a. Lena Brogaard.

Innovationsbarometeret. Lavet af COI