Wikipedia

COI vil løbende afholde skrivestuer, hvor indhold om offentlig innovation tilføjes til den danske Wikipedia.

Skrivestue

Center for Offentlig Innovation holder skrivestuer.

Ofte leder søgninger efter bestemte emner til at man havner på Wikipedia. Platformen giver overblik over enormt mange emner, begivenheden, personligheder mm. – dog er indhold relateret til offentlig innovation yderst begrænset.

Det mener vi i COI, at vi sammen bør gøre noget ved. Wikipedia er en open-source platform som jo betyder, at alle har mulighed for og lov til at bidrage - så hvad venter vi på?

COI har allerede afholdt én skrivestue, og planen er at flere kommer til løbende. Uanset om du har prøvet at bidrage til Wikipedia eller ej, så er dette en god mulighed for at blive hjulpet i gang med at dele din viden om offentlig innovation.

Ved at skabe et mere præcist sprog for innovation i det offentlige - der er skabt med og i det offentlige – er hensigten at innovationsprocesser fremmes, så chancen bliver større for et godt resultat. Hvis vi skal skabe mere offentlig innovation, så er vi også bedst tjent med at tale klart og tydeligt om, hvad offentlig innovation er.

Hold øje med kommende skrivestuer herinde, eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor fremtidige arrangementer vil blive annonceret.

Afholdte aktiviteter

Skrivestue i København den 19. maj 2015