WHINN 2022

Få viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning og internationale trends inden for life science og velfærdsteknologi. Deltag i events, udstilling, matchmaking og netværksaktiviteter og meget mere på WHINN 2022 i Odense.

WHINN 2022

WHINN er en international todages konference om life science og sundhedsteknologi arrangeret af Danish Life Science Cluster og Region Syddanmark. Konferencen afholdes i Odense den 10.-11. november 2022. 

Du kan deltage på forskellige spor og høre inspirerende oplæg fra førende eksperter fra både ind- og udland, planlægge og afholde dine møder i uformelle rammer med WHINN Matchmaking, besøge eller udstille på WHINN Exhibition og meget mere.

Center for Offentlig-Privat Innovation er programpartner for WHINN 2022, og afholder to sessioner fredag den 11. november om, hvordan vi forener innovation og offentlige indkøb, og når innovation kræver skala. Læs mere om sessionerne længere nede. 

Hvorfor deltage i WHINN?

Hos WHINN får du ny viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning, teknologi og internationale trends.

Som deltager hos WHINN får du en ideel ramme til at skabe nye relationer og pleje gamle. Du møder mennesker fra både private virksomheder, det offentlige – regioner, kommuner og sygehuse og forskningsmiljøer.

Information

Hvornår: 10. - 11. november 2022, 08:00 - 16:00

Hvor: Forskerparken 10, 5230 Odense

Arrangører: Danish Life Science Cluster og Region Syddanmark

Tilmeldingsfrist: 3. november 2022

Pris: 349,-/599,-

 

Læs mere og køb billet her


Session 1: Hvordan får vi innovation og indkøb til at gå hånd-i-hånd?

Målgruppe: Offentlige aktører (fx kommuner, regioner, hospitaler) ​​

Skal udbudsprocessen være mere innovativ, forudsætter det ny viden, ny organisering, samt andre kompetencer og metoder. Kom og hør om konkrete erfaringer med innovative udbud.

I mange organisationer er innovation og indkøb forankret forskellige steder og baseret på vidt forskellige metoder.

Men skal der tilvejebringes nye innovative løsninger, har de to discipliner brug for hinanden, så innovationsprojekter ikke bliver på projektstadiet og indkøbet ikke er baseret på gårsdagens løsninger.

Det kalder på ny organisering og nye typer processer. Vi præsenterer nogle eksempler på, hvordan det kan gribes an, og lægger op til dialog om udfordringer og muligheder.

Program (opdateres løbende)

9:00-9:25: Introduktion til emnet Innovativt indkøb. Mødet mellem innovation og indkøb

Oplæg ved CO-PI, Johannes Leidesdorff, Rikke Thorlund Haahr og Anne Marie Berg. 

9:25-10:15: Bispebjerg Hospital og Region Hovedstadens arbejde med innovative indkøb eksemplificeres ved overvågning i private stuer på Bispebjerg Hospital.

Oplæg ved Louise Brink Thomsen og Anders Hoffemeyer Uhre fra Region Hovedstaden, samt Brian Holck, Bispebjerg Hospital

Perspektivpanel: Lena Brogaard, RUC og Lene Krogh Jeppesen, CO-PI

10:15-10:30: Pause 

10:30-10:45: Udbudsfrit OPI versus Innovationspartnerskab. Hvornår det ene og hvornår det andet – fordele og ulemper.

Oplæg ved CO-PI, Johannes Leidesdorff, Rikke Thorlund Haahr og Anne Marie Berg. 

10:45-11:30: Biolys – et innovationspartnerskab i samarbejde mellem Aarhus og Københavns Kommune. Repræsentanter fra de to kommuner fortæller om deres erfaringer med innovationspartnerskab og det særlige udbytte ved at arbejde med innovation på tværs af landet.

Oplæg ved Matilde Rodriguez Gammelgaard, Aarhus Kommune, og Lene Vad Jensen, Københavns Kommune

Perspektivpanel: Lena Brogaard, RUC og Lene Krogh Jeppesen, CO-PI

Session 2: Når innovation forudsætter skala

Målgruppe: Offentlige aktører (fx kommuner, regioner, hospitaler) ​

Der er potentiale i, at offentlige aktører i forening efterspørger nye løsninger. Hør hvordan man arbejder med fællesprocesser i Norge og lær, hvordan man kan skabe skala i innovation i Danmark.

De store samfundsproblemer kalder på nye løsninger, og der er store perspektiver i at forene den offentlige sektors efterspørgsel med den private sektors udviklingskraft.

Men nogle udfordringer kræver så store investeringer, at det kræver en koordinering af efterspørgslen og dialogen med markedet. Kom og hør CO-PI’s bud på hvordan.

Hør hvordan man arbejder med 'fellesprocesser' på tværs i Norge og deltag i en workshop, hvor du får skalering af offentlige indkøb ind under huden.

Program (opdateres løbende)

12:30-12:50: Introduktion til skaleringsprocessen.

Når store samfundsproblemer kalder på nye tilgange og nye samarbejdsformer. Den offentlige indkøbsmuskel skal anvendes til at skabe forandringer i markedet. Offentlige indkøb kan drive udviklingen af et forretningsområde.

Oplæg ved CO-PI, Johannes Leidesdorff, Rikke Thorlund Haahr og Anne Marie Berg

12:50-13:30: Oplæg om skaleringsproces.

Hvordan har man anvendt fællesprocesser til at skabe innovation på sundhedsområdet i Norge. Med afsæt i gode erfaringer fra samarbejde på tværs af den offentlige sektor i Norge, dykker vi ned i, hvad vi i Danmark kan lære af vores naboer.

Oplæg ved Ricke Vestby, Leverandørutviklingsprogrammet Norge

Oplægget vil være på norsk.    

13:30-14:00: PAUSE 

14.00-15.00: Workshop. CO-PI tager deltagerne med gennem skaleringsprocessen i praksis. Vi får skaleringsprocessen ind under huden. Hvordan bruger vi inspirationen fra Norge i en dansk sammenhæng?

Oplæg ved CO-PI, Johannes Leidesdorff, Rikke Thorlund Haahr og Anne Marie Berg

 

Køb din billet nu (eksternt link)


-->