Innovationscafé: Radikal innovation

Hvornår er radikal innovation en god idé – og hvordan går man til arbejdet? Få svar, inspiration og ny viden til Innovationscafé torsdag den 23. juni kl. 14.30-15.30.

OBS: Dette arrangement er afviklet.

Danmark er verdensmestre i offentlig innovation, siger OECD, men peger også på, at innovationen særligt trives i frontlinjen. 

Sagt med innovationsnørdede begreber: Vi er verdensmestre i inkrementel innovation, mens det halter noget med den radikale innovation.

Komplekse samfundsmæssige udfordringer kalder på radikal innovation. Men hvordan er det anderledes fra inkrementelt innovationsarbejde, og hvad kræver det at arbejde radikalt?

Det sætter vi, sammen med stærke eksperter fra Aalborg University Business School og Rockwool Fonden, fokus på til Innovationscafé – med udgangspunkt i de nyeste tal fra CO-PI's Innovationsbarometer. 

Innovationscaféen foregår digitalt den 23. juni 2022 kl. 14.30-15.30.

Det er gratis at deltage. 

 

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvad skal du være opmærksom på, når du arbejder med radikal innovation og systeminnovation?
  • Hvornår er radikal innovation og system innovation ikke svaret på vores problemer?
  • Hvordan kommer du i gang med det radikale innovationsarbejde?

Du kan møde:

  • Jimmi Normann Kristiansen, lektor, Aalborg University Business School forsker bl.a. i innovationsledelse og radikal innovation og rådgiver offentlige og private organisationer i radikal innovation, transformation og forretningsmodeller.
  • Helene Bie Lilleør, interventionschef og Johannes Björkman, senior projektleder i Rockwool Fonden. Fonden har startet et projekt om systeminnovation, der udvikler nye metoder og modeller ved at koble forskning og praksis. Det muliggør, at mange aktører kan arbejde sammen om at finde svar på systemiske komplekse problemer.

Tilmeld dig Innovationscaféen

Arrangementet blev afviklet den 23. juni 2022.

 

Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper.

Efter en kort introduktion til dagens tema ved Chefkonsulent i CO-PI Lene Krogh Jeppesen, skyder Jimmie Normann Kristensen, Helene Bie Lilleør og Johannes Björkman cafeen i gang med to inspirationsoplæg om radikal innovation og systeminnovation.

I mindre grupper er der derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene, og om erfaring fra egen praksis, samt opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtigt at få svar på.

Med inspiration fra spørgsmål formuleret i gruppesamtalerne får vi igen oplægholdernes viden i spil.

Det praktiske:

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 23. juni kl. 14.30-15.30 på platformen Zoom.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere, der er interesserede i radikal innovation og system innovation. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.

-->