Innovationscafé: Evaluering af innovation

Evaluering behøver ikke at være svært og krævende. Få inspiration og ny viden til årets første Innovationscafé fredag den 18. marts kl. 09.00-10.00.

OBS: Dette arrangement er afviklet.

Innovation handler om at gøre noget nyt, som skaber værdi. Evaluering af innovation gør os klogere på den værdi: For hvem giver innovationen hvilken værdi? Og hvad kræver det at skabe den værdi?

Men innovatører oplever, at det kan være svært at evaluere på det innovationsarbejde, der skifter retning undervejs, og hvor løsningen ikke er kendt på forhånd.

Så hvordan er det, at vi i en travl hverdag kan få evalueringsarbejdet til at spille sammen med innovationsarbejdet? 

Det sætter vi fokus på til årets første Innovationscafé med udgangspunkt i de nyeste tal og indsigter fra CO-PI's Innovationsbarometer.

Innovationscaféen foregår digitalt den 18. marts 2022 kl. 9-10.

Det er gratis at deltage. 

 

↓↓↓ Jeg vil tilmelde mig nu ↓↓↓

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvad er nogle af de typiske udfordringer og barrierer for at evaluere innovation?
  • Hvordan kan vi skabe bedre vilkår for evaluering af innovation i en travl hverdag?
  • Hvilke faldgruber skal vi prøve at navigere udenom?

Du kan møde:

  • Ulf Hjelmar, Professor MSO, Ph.d. VIVE. Han forsker i offentlig forvaltning med fokus på velfærdsinnovation og styring og gennemfører forskningsbaserede analyser og evalueringer af tværgående indsatser på ældreområdet, børn og unge-området, socialområdet og sundhedsområdet.
  • Lene Krogh Jeppesen, chefkonsulent i Center for Offentlig-Privat Innovation. Hun er ansvarlig for CO-PI's arbejde med evaluering af innovation. Fokus er særligt på, hvordan evaluering kan understøtte innovationsarbejdet og at finde modeller og systematikker for evaluering, der kan rumme uvisheden ved innovationsarbejde.

Tilmeld dig Innovationscaféen

Arrangementet blev afviklet den 18. marts 2022.

Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper.

Ulf Hjelmar og Lene Krogh Jeppesen skyder cafeen i gang med to inspirationsoplæg om evaluering af offentlig innovation. I mindre grupper er der derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene, evt. erfaring fra egen praksis og opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtigt at få svar på. Med inspiration fra gruppesamtalerne får vi igen Ulf og Lenes viden i spil.

Det praktiske:

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 18. marts kl. 9-10 på platformen Zoom.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere, der er interesserede i evaluering af offentlig og tværsektoriel innovation. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.

-->